Продължаваме промяната и Демократична България организират тази вечер протест против хартиената

...
Продължаваме промяната и Демократична България организират тази вечер протест против хартиената
Коментари Харесай

ПП и ДБ излизат довечера на протест против хартиената бюлетина

" Продължаваме промяната " и " Демократична България "  организират довечера митинг срещу хартиената бюлетина. Това оповестиха на брифинг в Народното събрание водачите на двете обединения. Причината е решението на депутатите да заседават, до момента в който не бъдат напълно приети на второ четене измененията в Изборния кодекс. Според тях, с това се саботира и провеждането на съвещания на няколко комисии, планувани за следобяд, на които трябвало да се гледат извънредно значими законопроекти.

" Щеше да има спор, щеше да има парламентарна комисия, щеше да има чуване на всички причини - не го видяхме. Решили са през днешния ден да прокарат това, което са си наумили - да скрепят своя съюз с връщането на хартиената бюлетина. Ако жителите желаят да ни поддържат, денят е през днешния ден ", съобщи съпредседателят на " Демократична България "  Христо Иванов.

" Всичко се употребява в тази игра - и Световното по футбол. От хартиената коалиция разчитат, че огромна част от хората ще предпочетат мачовете пред това да се интересуват по какъв начин да гласоподават. Мисля, че софиянци би трябвало да потвърдят противоположното - разчитаме на тях ", прикани съпредседателят на " Демократична България " Атанас Атанасов.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР